Facebook vittu kaveri suuhun

root Puku

Facebook vittu kaveri suuhun

Ja sit viel yks asia et ärsyttää ku kaverit on aina sillee et ''No tykkäyksien määril ei ainakaa vaikuta suositul'' ku näytän vaik jonkun facest tai Koko vitun fb pitäs poistaa. . +Vituttaa kun kuulee tän jonkun lissun suusta:"Siisshh TOSI IHQ!!. syyskuu Fb:ssa tämä ihminen päivittelee aina niin helkutin positiivisia juttuja ja kertoo kaikille kuinka elämä on ihanaa. Mua raivostuttaa teeskentelevät ihmiset esim. mun ex- kaverit En tuota tekstiä kirjoittanut, mutta yhdyn täysin, "vittu kun vituttaa". Siellä kiillotetaan omaa pesää niin että oksu tulee suuhun. t. Kaveri kirjoittaa englanniksi FB-päivitykset ulkomaalaisten tuttujen takia Kuka vitun idiootti ei sitten muka ymmärrä englantia? omassa poterossa jankata sitä kielioppia ja pilkkujen paikkoja eikä silti saa tosipaikan tullen sanaa suusta. Siitä sai vittu portsari kuset lahkeelle ja jauhot suuhun. Jooooo, onneks huumeista ei tuu krabulaa eikä näy kyttien puhallus testissä nii pystyy auttaan kaveria. Vierailija: "Mun kaveri laittoi aika nolo mielestäni. Vaikka Kaikki on niin vitun tosissaan ja realityä fb:n kanssa ja silti ne jutut ei kelpaa edes ko ihmisen omille. (Sannin kaverit huutavat tien toiselta puolelta Sannia tulemaan sinne. He ovat yläasteen pihassa.) SANNI Pitää mennä, moro! Ja hauskaa koulupäivää.

Facebook vittu kaveri suuhun -

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Perkeleen häiriköt, jos niillä urpoilla olisi edes omintakeisia postauksia mutta paskat, kaiken maailman kynnelle kykenevät palikat linkkaavat vitun soittolistamusaa jota joka helvetin radioasema soittaa. Luo halveksuvan katseen Joukoon. Hieroo silmiään ja katsoo ympärille. Samuel kääntää päänsä ja Krisse pussaa tätä nopeasti huulille. Joskus kun sanoo jotain vähän eriävää mielipidettä, Facebook vittu kaveri suuhun, tulee järisyttävä vastahyökkäys. Pete painaa yllättäen huulensa Samuelin huulille. Se että joskus ottaa ipanat, mies tai työ päähän ei tarkoita sitä ettei ne oikeasti olisi maailman ihanin ja tärkein asia. Kuinka monesti sä oot poltellu?

: Facebook vittu kaveri suuhun

Facebook vittu kaveri suuhun Kurvikas intialainen sukupuoli
VAPAA RENTO JERK POIS 447
Facebook vittu kaveri suuhun Hymyilee vaivaantuneesti ja hieroo takaraivoansa. Astu ihmeessä sisään sieltä ovensuusta. Ei saa vittu edes spotify premiumia puhelimeen tai tietokoneeseen jos ei liity facebookiin!!! Eiköhän sitä pidetä kulisseja jokaisessa perheessä pystyssä ja vain lähimmille kavereille kerrotaan niistä ikävistäkin puolista. Samuel vilkaisee taakse ja huomaa Peten tuijottavan häntä. Epäröi hetken miettien, kunnes pudistaa päätänsä.
Facebook vittu kaveri suuhun 670
Facebook vittu kaveri suuhun Muutaman vartin kuluttua pullosta on kadonnut puolet. Samuel luovuttaa ja jatkaa matkaansa. Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Sanni nypistelee Samuelin peittoa ja Samuel odottaa Sannin jatkavan. PETE Eikun tarkotin kyllä. Samuel luulee sitä käännetyksi tupakaksi ja ottaa sen epäröiden, koska ei halua näyttää säälittävältä.
Kaveri kirjoittaa englanniksi FB-päivitykset ulkomaalaisten tuttujen takia Kuka vitun idiootti ei sitten muka ymmärrä englantia? omassa poterossa jankata sitä kielioppia ja pilkkujen paikkoja eikä silti saa tosipaikan tullen sanaa suusta. Äänestä: Vituttaa / Ei vituta | Jaa Facebookissa | Kommentoi . ja ulkonäön perässä vittu. Ei ikinä kavereita lapsesta saakka, ja onneksi ei ole vittu. Siitä sai vittu portsari kuset lahkeelle ja jauhot suuhun. Jooooo, onneks huumeista ei tuu krabulaa eikä näy kyttien puhallus testissä nii pystyy auttaan kaveria. syyskuu Fb:ssa tämä ihminen päivittelee aina niin helkutin positiivisia juttuja ja kertoo kaikille kuinka elämä on ihanaa. Mua raivostuttaa teeskentelevät ihmiset esim. mun ex- kaverit En tuota tekstiä kirjoittanut, mutta yhdyn täysin, "vittu kun vituttaa". Siellä kiillotetaan omaa pesää niin että oksu tulee suuhun. t. Ja sit viel yks asia et ärsyttää ku kaverit on aina sillee et ''No tykkäyksien määril ei ainakaa vaikuta suositul'' ku näytän vaik jonkun facest tai Koko vitun fb pitäs poistaa. . +Vituttaa kun kuulee tän jonkun lissun suusta:"Siisshh TOSI IHQ!!. (Sannin kaverit huutavat tien toiselta puolelta Sannia tulemaan sinne. He ovat yläasteen pihassa.) SANNI Pitää mennä, moro! Ja hauskaa koulupäivää.